Az apartmanokról röviden

Az apartmanokról röviden

A Sofia Apartmanok Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) attraktív városrészében, a központtól mintegy 10 percre találhatók. A Liptó mindennemű, népszerű látványosságai közelében elhelyezkedő apartmanok az Alacsony-Tátrára néző, gyönyörű kilátással és magas színvonalú berendezéssel szavatolja a kivételes, teljes kényelemmel és aktív pihenéssel kecsegtető üdülést.
A lehetőségek tárházának köszönhetően minden látogató megtalálja a számára megfelelő időtöltést, legyen az sport, természet, kulturális vagy társadalmi program.
A közelben lévő, látogatók által méltán kedvelt Tatralandia Aquapark számtalan medencéjével, csúszdájával, látványosságával, kelta jellegű szaunavilágával kedveskedik, valamint a Szentivánon (Liptovský Ján) működő Termál Paradicsom (Termal Raj), ill. Liptószentmária (Liptovská Mara) pedig a vízisportok kedvelőinek szolgál gazdag programmal. Az idelátogatóknak lehetőségük nyílik a víztárolón való sétahajózásra is. További programokat kínál a Hurricane Factory szabadesés-szimulátor, ill. a közelben lévő vízi szlalom terep rafting vagy quadozás tekintetében. A közeli Demänovai barlang, turisztikai séták, kerékpár- és hegyi túrák az Alacsony- és Nyugat-Tátra csodálatos természeti világában tovább szélesítik a szolgáltatások, lehetőségek palettáját. A téli időszakban kiváló feltételek adottak a síelésre, melyek során a Jasná-Alacsony-Tátra síparadicsom magas színvonalú sípályáit vehetik birtokukba a síelés szerelmesei.

Egész évben öt , stílusosan berendezett apartman vehető igénybe:

A szállás maximális kapacitása 31 fő

  • Apartman Sofia 1 -  110 m2/max.8 személy
  • Apartman Sofia 2 -  72 m2/max.7 személy
  • Apartman Sofia 3 -  62 m2/max. 7 személy  - Az apartman teljes kapacitásának igénybevételénél rendelkezésre áll egy különálló háló fülke, ami az apartmannal szemben található saját fürdőszobával.
  • Apartman Sofia 4 -  64 m2/max. 5 személy
  • Apartman Sofia 5 -  32 m2/max. 4 személy

A szállás ideje alatt a vendégek részére további, kiegészítő szolgáltatások biztosítottak a recepció részéről, valamint parkolás lehetősége az apartman magán parkolóján. A szállás során az apartman ház földszintjén található étterem kínál étkezési lehetőséget. Reméljük, hogy az apartman nyújtotta lehetőségek vendégeink részére rendkívüli elégedettséggel szolgának majd és előszeretettel veszik igénybe szolgáltatásainkat az ország ezen szegletében tett látogatásaik során is.

Scroll to top